Actiuni de tip ,,Blitz,, desfășurate de polițiștii sibieni

vineri, 23 septembrie 2022 20:30
Actiuni de tip ,,Blitz,, desfășurate de polițiștii sibieni

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au continuat acțiunile de tip „Blitz”, în mai multe localități din mediul rural.

Astfel, la data de 22 septembrie, în intervalul orar 19:00 – 21:00, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr, alături de cuplurile chinotehnice din cadrul Serviciului Ordine Publică au desfășurat acțiuni preventiv-reactive în localitățile Șura Mare, Slimnic și Hamba.

De asemenea, la data de 21 septembrie, în intervalul orar 17:00- 19:00, polițiștii din Dumbrăveni au acționat pe raza localităților Hoghilag, Biertan și Dumbrăveni.

Cu ocazia activităților desfășurate, în cadrul celor două acțiuni, polițiștii au verificat 37 de autovehicule și legitimat 48 de persoane, fiind efectuate și testări cu aparatul etilotest.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 870 de lei și reținut în vederea suspendării un permis de conducere pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, scopul acestora fiind reprezentat de reducerea riscului rutier prin verificarea și impunerea respectării normelor rutiere.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

presa News Stiri Ziua Online
Ziua Online
Advocacy Of The Future
Reclame

Advocacy Of The Future

Vulcanizare Non-Stop
Reclame

Vulcanizare Non-Stop