Anchete jurnalistice

ACȚIUNILE ÎN SISTEM INTEGRAT, ÎN CIFRE

Polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu alături de polițiștii de la transporturi feroviare Sibiu au continuat și ieri acțiunile în sistem integrat. Peste 110 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6 permise de conducere reținute de polițiștii sibieni în patru ore, în cadrul acțiunilor desfășurate ieri în sistem integrat.

Joi, 12 august a.c., în intervalele orare 07:00 – 09:00 și 17:00 – 19:00, poliţiştii sibieni au continuat acțiunile desfășurate în sistem integrat, pe raza întregului județ, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

În cadrul acțiunilor desfășurate, în care au fost angrenați 78 de polițiști din cadrul structurilor rutiere, de ordine publică și de la transporturi, s-a urmărit, în principal, modul de respectare a normelor rutiere, a celor privind transportul de marfă și de material lemnos.

În urma abaterilor constatate, în cele patru ore, polițiștii au aplicat 116 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de aproximativ 40.000 de lei, din care 102 de sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea normelor rutiere, 31 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 3 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, iar diferența pentru alte abateri.

Au fost reținute 6 permise de conducere, din care 3 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice și 1 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!