Anchete jurnalistice

Arestată preventiv și cercetată pentru furt calificat

O femeie a fost arestată preventiv, fiind cercetată penal de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 12:00, prin apel 112, o femeie din Șura Mică a sesizat Poliția Orașului Ocna Sibiului cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a pătruns prin efracție în locuința sa, reclamând furtul unor bunuri în valoare de aproximativ 9.000 de lei (200 lei, 65 euro și o cantitate de aproximativ 35 grame aur sub formă de bijuterii).

În urma probatoriului administrat a fost identificată persoane bănuită de săvârșirea acestei fapte, respectiv a unei femeie, localnice, în valoare de 44 de ani, reușindu-se totodată, recuperarea întregului prejudiciu. 

La data de 24 octombrie a.c., împotriva acesteia s-a dispus reținerea pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Sibiu, în cursul acestei zile urmând a fi prezentată instanței cu propunere de luare a  măsurii arestării preventive pentru 30 de zile. 

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. 

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE