Bărbat reținut după ce a condus beat și fără permis

La data de 13 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Mediaș au reținut un bărbat în vârstă de 23 de ani, din Ighișu Nou, cercetat penal pentru săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul circulației.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 01,00, polițiștii Biroului Rutier Mediaș l-au depistat pe bărbat pe raza localității de domiciliu în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept. Totodată, testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar din verificările efectuate a rezultat că autoturismul condus este neînmatriculat.

În baza probatoriului administrat, polițiștii rutieri au luat măsura reținerii persoanei în cauză pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate la nivelul Biroului Rutier Mediaș, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *