Bărbat săltat de polițiști pentru proxenetism

La data de 14 noiembrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj, au desfășurat două percheziții domiciliare, la imobilele deținute de un bărbat, de 27 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunii de proxenetism.

Din cercetările polițiștilor a reieșit că, în perioada ianuarie – octombrie 2023, acesta ar fi înlesnit, în mod repetat, practicarea prostituției de către o femeie, de 37 de ani.

În fapt, bărbatul ar fi închiriat apartamente, pentru a le pune la dispoziția femeii, în scopul practicării prostituției, ar fi distribuit pe diverse site-uri web anunțuri referitoare la oferirea de servicii sexuale ale acesteia și ar fi intermediat legătura cu diverși clienți (proxenetism).

În timpul interacționării cu persoanele interesate, acesta ar fi utilizat o aplicație pentru distorsionarea vocii, fiind simulată vocea unei femei.

Totodată, acesta ar fi aranjat transportul femeii la diverse locații și ar fi obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către aceasta.

De asemenea, a reieșit că bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra femeii, în scopul determinării practicării în continuare a acestor activități.

Pe numele bărbatului, domiciliat în municipiul București, era emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, de un an, fiind condamnat pentru comiterea de infracțiuni rutiere, fiind astfel urmărit.

În urma perchezițiilor efectuate în municipiul Cluj-Napoca, au fost descoperite și ridicate 8 telefoane mobile, un plic cu substanță pulverulentă, albă și 3.200 de lei.

Ulterior, a fost pus în executare un mandat de aducere, fiind audiate și alte 11 persoane, care aveau legătură cu această cauză.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *