Hai din pantofi în bocanci de Moș Crăciun

Asociația Hai din pantofi în bocanci lansează  campania „Hai să fii Moș Crăciun” în vederea strângerii de dulciuri și fonduri . “Noi ne-am propus să ridicăm ștacheta! Anul trecut am realizat 350 de pungi pentru copiii defavorizați din mediul rural. Anul acesta cu ajutorul spiridușilor (voluntarilor) ne-am propus să facem Crăciunul mai frumos pentru 500 de copii.” Declară Margot Menning fondatoare a asociației. Sloganul după care aceștia își ghidează activitatea fiind “Hai să (te) ajuți!” , astfel și tu poți fi Moș Crăciun pentru un copil din mediul rural.

În 19 noiembrie va avea loc “Atelierul lui Moș Crăciun” – Activitate dedicată copiilor din comunitate

În 19 noiembrie 2023  între orele 10:00-13:00 va avea loc “Atelierul lui Moș Crăciun” , o activitate dedicată copiilor din comunitate, dar este deschisă invitația pentru 10  copii din afara acesteia de a se alătura, contra unei donații de 50 de lei, care să ajute la realizarea celor 500 de pungi.

Info: Asociația desfășoară activități cu copiii la sediul său, în satul Cașolț, comuna Roșia, județul Sibiu, încercând să dezvolte și să îmbunătățească întreaga comunitate. Igiena, lectura și mișcarea sunt câteva dintre lecțiile importante de care copiii au avut parte. Campania anterioară, care este încă în desfășurare “Hai să facem o bibliotecă” a reușit aproape ce și-a propus. Prin evenimentele create pe Valea Hârtibaciului, dar și prin donațiile făcute de oameni, biblioteca a început să prindă formă, aceasta fiind într-o frumoasă și continuă dezvoltare. Cei de la e.on România în data de 26 octombrie 2023 au avut o contribuție devenind voluntari, au achiziționat biblioteca, o parte din cărți si tot ce ține de finalizarea tavanului în bibliotecă și întreg spațiul de joacă pentru copii. Au ajutat la montarea bibliotecii, așezarea și sortarea cărților primite de către fondatorii asociației Margot Menning și Cosmin Ignat, dar și înfrumusețarea spațiului de joacă pentru copii.

GLS susține acestă activitate încă din primul an

GLS susține activitatea încă din primul an de la înființare (în 16 decembrie se implinesc 2 ani ).

Iar cei de la pefoc.ro ne-au sponsorizat cu un termoșemineu pentru aceeași încăpere a bibliotecii, să putem lucra cu cei mici si pe timpul iernii.

Câțiva studenți ai facultății Lucian Blaga din Sibiu sunt de asemenea implicați în unele activități, astfel asociația dezvoltând valori importante și dincolo de comunitatea în care se află.

Așadar oricine dorește să facă o “faptă dulce” poate dona bani sau dulciuri, la punctele de colectare din Sibiu, Avrig sau Cașolț sau in conturile bancare. Viitoarele evenimente precum și evoluția campaniei vor fi anunțate în permanență pe pagina de Facebook și Instagram Hai din pantofi în bocanci.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *