IGSU - Zi solicitantă pentru salvatorii din întreaga țară

miercuri, 21 septembrie 2022 17:01
IGSU - Zi solicitantă pentru salvatorii din întreaga țară

În ultimele 24 de ore, echipajele operative au fost prezente la datorie pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență produse la nivel național. Stingerea incendiilor, acordarea de prim ajutor, descarcerarea, deblocarea sau salvarea persoanelor și animalelor din medii ostile vieții reprezintă doar câteva exemple dintre cele 1.305 misiuni desfășurate de salvatori în data de 20.09.2022.

Cele mai multe cazuri au fost reprezentate de solicitările pentru acordarea de prim ajutor, 1.092 persoane aflate în dificultate fiind asistate medical.

De asemenea, forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și stingerea celor 42 incendii înregistrate la nivel național și au gestionat cu promptitudine 178 misiuni pentru protecția comunităților.

În perioada de referință, pe timpul misiunilor desfășurate, pompierii militari au salvat 5 persoane aflate în dificultate.

În ultimele 24 de ore au fost transmise 5 mesaje de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, privind prezența animalelor sălbatice, în județele BACĂU (2), HARGHITA (2) și MUREȘ (1).

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

presa News Stiri Ziua Online
Ziua Online
Advocacy Of The Future
Reclame

Advocacy Of The Future

Vulcanizare Non-Stop
Reclame

Vulcanizare Non-Stop