Anchete jurnalistice

Întâlnirea între conducerea DNA și președintele UNBR

Polițist judiciar arestat după ce a luat 300.000 de euro mită

La sediul instituției, a avut loc o întrevedere a conducerii Direcției Naționale Anticorupție cu președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, domnul avocat Traian Briciu, având ca temă consolidarea dialogului interprofesional.

Discuțiile s-au axat pe ideea că profesiile de magistrat procuror și avocat slujesc unor valori comune, precum dreptatea, aflarea adevărului în procesul penal și respectarea drepturilor fundamentale ale tuturor părților implicate în procesul penal și că exercitarea unor roluri diferite în cadrul procesului penal nu poate fi antagonică ideii de contribuție comună prin competență și onestitate la cultura judiciară în sistemul de drept român.

Conducerile celor două instituții și-au manifestat întreaga deschidere pentru materializarea unor forme de colaborare profesională în vederea cunoașterii reciproce a preocupărilor celor două medii profesionale, pentru ca astfel, forța dreptului să nu înlocuiască dreptul forței, iar independența profesiilor să nu pună obstacole în calea dezbaterilor.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *