MAI - Misiunile din ultimele 24 de ore

vineri, 23 septembrie 2022 11:00
MAI - Misiunile din ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, principalele misiuni ale efectivelor Ministerului Afacerilor Interne au fost menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, creșterea gradului de siguranță rutieră, supravegherea și controlul frontierei de stat și asigurarea intervenției eficiente în situații de urgență.

Efectivele MAI au intervenit la 3.574 de evenimente, 2.371 dintre acestea fiind circumscrise menținerii ordinii publice, iar 1.203 circumscrise situațiilor de urgență.

La nivelul unităților de poliție au fost semnalate 739 de posibile infracțiuni, aproape 22% dintre acestea fiind din oficiu.

Polițiștii și jandarmii aflați în executarea atribuțiilor de serviciu au prins în flagrant 135 de autori de infracțiuni, care au săvârșit 137 de fapte penale. De asemenea, polițiștii au depistat 17 persoane urmărite național sau internațional, față de care au fost dispuse măsurile legale.

În cursul zilei de ieri, s-au dispus măsuri preventive pentru 64 de persoane, iar în urma investigațiilor desfășurate au fost identificați 48 de autori în 47 de dosare penale cu AN, aflate în evidență.

Polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea și combaterea accidentelor grave de circulație, fiind reținute 596 de permise de conducere și retrase 327 de certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii și jandarmii au constatat 8.810 de contravenții pentru care au fost aplicate amenzi în valoare de peste 3 milioane de lei.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

presa News Stiri Ziua Online
Ziua Online
Advocacy Of The Future
Reclame

Advocacy Of The Future

Vulcanizare Non-Stop
Reclame

Vulcanizare Non-Stop