Minor de 17 ani reținut pentru furtul a 6 biciclete

Pedofil ridicat de DIICOT - Acuzat de pornografie infantilă și act sexual cu un minor

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale au dispus reținerea unui minor de 17 ani, din comuna Popești.

Acesta este cercetat pentru comiterea a 6 infracțiuni de furt, în contextul sustragerii unor biciclete, în perioada 6-18 septembrie a.c., atât pe timp de zi cât și noaptea, din scări de bloc din municipiul Focșani, prin tăierea sistemelor de asigurare.

În urma investigațiilor și probatoriului administrat, în cursul serii de 18 septembrie minorul a fost depistat în municipiul Focșani, la scurt timp după săvârșirea unui furt de bicicletă, pe care ar fi încercat să o comercializeze.

Față de acesta, polițiștii de investigații criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore.,

Prejudiciul, evaluat la peste 9000 de lei, a fost recuperat în proporție de 75%.

Aseară, la  ora 19:00, față de cel în cauză, Judecătoria Focșani a luat măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani în vederea documentării întregii activități infracționale, tragerii la răspundere penală și recuperării prejudiciului.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *