Percheziții la persoane bănuite de evaziune fiscala – Prejudiciu de 800.000 de lei

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, au pus în aplicare, în municipiul Bacău, 4 mandate de percheziție domiciliară, la sediile și locuințele unor persoane fizice și juridice și 4 percheziții auto. Persoanele vizate sunt bănuite de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare.

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2019, persoanele cercetate, prin intermediul unor societăți comerciale pe care le-ar fi administrat în fapt, dar pe care le-ar fi înființat pe numele altor persoane, ar fi realizat venituri pe care și le-ar fi însușit în totalitate, fără a achita taxele și impozitele datorate bugetului de stat.

Prejudiciul cauzat este estimat la aproximativ 800.000 de lei.

Perchezițiile vizează descoperirea de înscrisuri contabile și extracontabile, precum și medii de stocare. Astfel de bunuri au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *