Anchete jurnalistice

Reținut și cercetat penal pentru furt

La data de 11 septembrie a.c., la sediul Poliției Municipiului Sibiu s-a prezentat un bărbat care a sesizat că la aceeași dată, în jurul orei 03:50, în timp ce se afla în Piața Mare persoane necunoscute i-au sustras, de pe banca pe care era așezat, telefonul mobil, prejudiciul creat fiind de aproximativ 1.500 lei.

În jurul orei 04:30, lucrătorii din cadrul Poliției Locale Sibiu au identificat pe str. Constituției un bărbat care avea asupra sa o sacoșă destul de voluminoasă. Întrebat cu privire la conținutul acesteia, bărbatul, în vârstă de 23 de ani, din Buhuș, a declarat că are mai multe sticle de băuturi alcoolice cumpărate și un telefon mobil. 

Acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Sibiu, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii specializați în investigații criminale au constatat că telefonul mobil aparține bărbatului care s-a prezentat la poliție cu câteva ore în urmă, iar sticlele de băuturi alcoolice au fost sustrase, în jurul orei orelor 04:10, dintr-un container metalic destinat comercializării de băuturi alcoolice și non-alcoolice, aparținînd unui agent economic, amplasat pe str. Cetății, prejudiciul creat fiind de aproximativ 350 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile sustrase au fost ridicate și predate persoanelor vătămate. 

În urma probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului, urmând a fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. 

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu. 

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE