Anchete jurnalistice

Reținut și cercetat penal pentru săvârșirea mai multor infracțiuni prin intermediul unei platforme de vânzări online

Prins de polițiști după ce a furat dintr-un restaurant

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Brașov, a fost reținut ieri de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de înșelăciune (3 acte materiale), fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals material în înscrisuri oficiale.

În fapt, în perioada 25.07.2021 – 26.06.2022, bărbatul ar fi indus în eroare mai multe persoane prin intermediul unei platforme de vânzări online, în sensul că ar fi postat anunțuri cu privire la vânzarea mai multor produse (telefoane mobile, articole vestimentare), iar după ce era contactat de către cumpărători, acesta le-ar fi expediat altceva și nu produsele menționate ca fiind de vânzare.

La data de 27 septembrie, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, cu sprijinul Poliției Municipiului Brașov, au efectuat o percheziție la domiciliului bărbatului, fiind identificate și ridicate mai multe bunuri și înscrisuri.

În urma probatoriului administrat și audierii acestuia, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările în acest dosar continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

În cadrul anchetei, polițiștii Biroului Investigații Criminale au beneficiat de suportul operativ al Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Sibiu, Serviciului Acțiuni Speciale Brașov și Poliției Municipiului Brașov.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

HORUS AGENCY

HORUS AGENCY