Anchete jurnalistice

Reținut și cercetat penal pentru trafic de minori la Iași

La data de 09.11.2022, procurorii D.I.I.C.O.T.– Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea unui inculpat cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

5 percheziții domiciliare în care s-au ridicat mai multe sume de bani

În urma celor 5 percheziții domiciliare efectuate, organele de cercetare penală au identificat și ridicat sumele de 49.000 de euro, 51.000 de lei și 3.000 USD, 24 de telefoane mobile, 13 laptopuri, 19 carduri USB și 9 hard disk-uri externe precum și înscrisuri și alte documente de interes în cauză.

În cursul acestei zile a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost efectuate împreună cu B.C.C.O.Iași

Activitățile au beneficiat de sprijinul unei Organizații nonguvernamentale specializată în prevenirea și combaterea traficului de persoane.

Persoanele vătămate au beneficiat de consiliere psihologică, precum și de toate drepturile prevăzute de Codul de Procedură Penală.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție.

Citiți și: Hoțul din autospeciala poliției Sibiu săltat de oamenii legii

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE