Anchete jurnalistice

Reținut și cercetat pentru furt calificat, banuit că a furat 5.000 de euro dintr-o locuință din Moșna

Tânăr sibian reținut după un furt nereușit

Un bărbat din Brateiu a fost reținut ieri de polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Mediaș, fiind bănuit de furt calificat, mai exact de furtul a 5.000 de euro dintr-o locuință din Moșna.

La nivelul Secției nr. 2 Poliție Rurală Mediaș se afla în lucru sesizarea unui bărbat din Moșna cu privire la furtul sumei de 5.000 euro, faptă care s-ar fi comis la data de 25 septembrie a.c., în intervalul orar 16:00 – 18:00, când persoane necunoscute ar fi pătruns în imobil.

În cadrul cercetărilor specifice desfășurate, la data de 27 septembrie a.c., polițiștii au identificat un bărbat din Brateiu, în vârstă de 36 de ani, bănuit de săvârșirea acestei fapte. Totodată, s-a reușit recuperarea sumei de 1.700 de euro și 702 lei, pe care bărbatul o avea asupra sa la momentul depistării.

În urma probatoriului administrat și audierii bărbatului, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției nr. 2 Poliție Rurală Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

HORUS AGENCY

HORUS AGENCY