Anchete jurnalistice

Reținuti pentru trafic intern de droguri de risc

La data de 03.11.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic intern de droguri de risc.

În cauză s-a reținut faptul că, în cursul anului 2022, inculpatul a cultivat canabis la o adresa din județul Argeș, în vederea vânzării pe raza municipiului București.

La data de 03.11.2022, inculpatul a fost prins în flagrant după ce a vândut cantitatea de aproximativ două kilograme de canabis contra sumei de 8000 de euro.

În cursul zilei de astăzi urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul B.C.C.O. Bucureşti – Serviciul Antidrog.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Biroul Tehnic și Criminalistica din cadrul D.I.I.C.O.T. Structura Centrală și Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE