Anchete jurnalistice

Șapte traficanți de droguri ridicați de DIICOT

La data de 13 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în municipiul Brașov, și o acțiune de prindere în flagrant delict, urmate de alte două percheziții domiciliare, efectuate în cursul zilei de 14 septembrie, în municipiul Onești, județul Bacău, în două cauze, având ca obiect comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

În timpul unei activități operative, una dintre persoanele bănuite ar fi refuzat să se supună somațiilor repetate  ale polițiștilor și ar fi plecat cu autoturismul său, provocând avarii unei autospeciale de poliție aparținând Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, ulterior fiind oprit după aproximativ 800 de metri.

Din probele administrate a rezultat că, pe parcursul anului 2023, bănuiții ar fi comercializat, în mod repetat, către consumatori din județul Brașov, cantități de droguri de risc și mare risc (cannabis, cocaină și MDMA), cu sume cuprinse între 250 de lei și 3.950 de lei.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au descoperit și ridicat aproximativ 30 de grame de cocaină, 500 de grame de cannabis, 80 de grame de amfetamină, 44 de comprimate XTC și ketamină.

De asemenea, au fost ridicate 4 telefoane mobile, 2 cântare digitale, 150 de lire, 960 de euro, 400 de dolari si 2.500 de lei.

În baza mandatelor de aducere, la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, au fost conduse 7 persoane bănuite, în vederea audierii și completării materialului probator în cauză, acestea fiind reținute, pentru 24 de ore.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *