Sinteza activităților desfășurate de polițiștii sibieni pe linie rutieră

În perioada 04 – 06 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au constatat 10 infracțiuni la regimul circulației, au reținut 30 de permise de conducere, au retras 35 de certificate de înmatriculare și au aplicat 480 de sancțiuni contravenționale în valoare de 155.000 de lei.

Un tânăr conducea fără permis pe străzile Mediașului

La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 00,15, în localitatea Richiș, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 141B de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Mediaș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Un copil de 14 ani a condus un autoturism cu remorcă, urmărit de polițiștii sibieni

La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 11,00, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu care desfășurau acțiuni specifice pe strada Principală din localitatea Rusciori, au observat un ansamblu format din autoturism și remorcă, al cărui conducător auto, la vederea echipajului de poliție, a schimbat brusc direcția de deplasare și a virat spre strada Fagului.

Polițiștii rutieri au pornit în urmărirea ansamblului, șoferul fiind tras pe dreapta pe strada Fagului.

Polițiștii au identificat un copil în vârstă de 14 ani, pasagerul fiind chiar proprietarul autoturismului, un bărbat în vârstă de 73 de ani.

La nivelul Serviciului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv încredințare.

A condus sub influența drogurilor pe străzile Sibiului,oprit de polițiștii sibieni

La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 02,40, pe strada Transilvaniei din municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, domiciliat în orașul Cisnădie.

Testarea de către polițiștii sibieni șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la substanța THC-5 (canabis).

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Conducea cu 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat,oprit înainte de a face accident de polițiștii sibieni

La data de 6 noiembrie  a.c., în jurul orei 03,40, în municipiul Sibiu,polițiștii au oprit un autoturism condus pe strada Transilvaniei de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Arad.

Testarea alcoolscopică de către polițiștii sibieni a conducătorului a indicat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar  penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *