Anchete jurnalistice

Tânăr prins drogat la volan – Pozitiv la cocaină

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 18.15, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sovata, au oprit pentru control, la intersecţia cartierului Petofi Sandor cu strada Câmpul Sărat, un autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani, din județul Harghita.

Întrucât conducătorul auto avea un comportament agitat, polițiștii l-au testat cu aparatele alcooltest și DrugTest. Testarea alcoolscopică a avut rezultat negativ, însă rezultatul testului pentru depistarea substanțelor cu efect psihoactiv în salivă a indicat o valoare pozitivă pentru cocaină.

Astfel, tânărul a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea mostrelor biologice necesare stabilirii cu exactitate a substsanțelor interzise din organism.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO DE LA FATA LOCULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *