Tânăr sibian prins după ce a furat un moped și l-a abandonat

Tânăr sibian prins după ce a furat un moped și l-a abandonat

La data de 15 martie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea Slimnic, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducere fără permis.

În fapt, la data de 05 martie a.c., în jurul 21,30, în timp ce se afla pe strada După Cetate din localitatea de domiciliu, acest tânăr ar fi sustras un moped parcat în fața unui imobil și l-ar fi condus pe mai multe străzi din aceeași localitate, după care l-ar fi abandonat.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii persoanei pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

SURSA FOTO: https://www.pressalert.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *