Anchete jurnalistice

VIDEO/Încălţăminte contrafăcută de peste 6,5 milioane de lei depistate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat într-un container sosit din China, peste 2.600 perechi de încălţăminte tip sport, purtând denumirea unui brand de lux cunoscut, susceptibile de a fi contrafăcute.

În fapt, în data de 11.09.2023, poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în Portul Constanţa Sud, într-un container sosit cu o navă din China care transporta, conform documentelor, încălţăminte tip sport, s-ar afla bunuri contrafăcute.

Colegii noştri, împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control fizic al containerului în care au găsit 2628 perechi încălţăminte sport purtând denumirea unui brand de lux cunoscut. Valoarea bunurilor a fost estimată la suma de 6.525.324 lei şi ar fi trebuit să ajungă la o societate comercială din Bucureşti.

Întreaga cantitate a fost ridicată de către autoritatea vamală, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută şi pedepsită de art. 102, alin. 1, lit. b din Legea nr. 84/1998 privind mărfurile şi indicaţiile geografice.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

SURSA FOTO: Politia de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *