Anchete jurnalistice

Mărginimea Sibiului trădată de edilii PNL?

PNL face front comun cu PSD?

Potrivit surselor ocazionale, se pare că unele localități din Mărginimea Sibiului se confruntă cu trădarea primarilor față de partidul pe care îl reprezintă, adică PNL.

Potrivit surselor, în perioada alegerilor, PSD-ul fiind un partid nu atât de pupular precum Partidului Liberal, în Mărginimea Sibiului și nu numai, PSD-ul a reușit să recruteze funcționari pentru a-și atinge țelul. Din păcate la ,,centru” nu sunt informați cu referire la ce se întâmplă pe teritoriu. Oamenii care sunt bine situați în funcții de conducere, nu  fac altceva decât să își promită unul altuia din avuția Statului. Singurii care au de suferit, sunt alegătorii, oameni simpli care trudesc pentru o bucată de pâine.

Cu toate că PNL este un partid mare și iubit în zona Sibiului, cetățenii sunt indignați de faptul că edilii localităților se subordonează șefilor PSD.

Ridicarea susținerii politice să fie soluția?

Ca simpli cetățeni din Mărginimea Sibiului, se întreabă cum de partidul acceptă aceste nereguli. Opinia publică trăiește cu impresia că PSD-ul și-a format un adevărat ,,imperiu”, motiv pentru care la alegeri PNL-ul va avea de suferit.

În prag de alegeri, când pădurile sunt rase de pe suprafața munților, edilii își fac ,,plinul” pe ultima sută de metri neținând cont că prin aceste fapte se aduce prejudiciu imaginii partidului pe care îl reprezintă. Precizăm faptul că aceste localități sunt împânzite cu camere de supraveghere, dar cum în spatele acestor ilegalități sunt prieteni ai celor de sus menționați, măsurile întârzie cu desăvârșire.

Ce face un primar?

Edilul PNL dintr-un sat din Mărginimea Sibiului, deține un gater fără nici un fel de problemă, înseamnând că el taie și spânzură în acea zonă.

Niciun candidat nu promite oprirea defrișarilor – de ce?

Potrivit persoanelor care au relatat neregurile din Mărginime, se întreabă de ce candidații nu promit oprirea măcelului din munți? Lemnele sunt sursa de venit al oamenilor ,,deștepți”, populația fiind luată în râs. Nici PNL, PSD, USR sau mulții naționaliști ce se arată iubitori de țară nu dezbat acest subiect.

Județul Sibiu trebuie să rămână pur și curat, dar din nefericire la conducere sunt oameni fără iubire față de țară.

Cu un litru de ulei, o găleată, un mop și un tricou, politicienii își ating scopul fără prea multe eforturi.

Modul de operare:

Va urma:

ȚINE-ȚI APROAPE!

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Cogito ergo sum!

Sadu

Poiana Sibiului

                                                               Râu Sadului

Jina

Sursa foto Wikipedia.

Acest articol este un panflet și trebuie tratat ca atare.