Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri în ultimele 24 de ore pe raza județului Argeș

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri în ultimele 24 de ore pe raza județului Argeș

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate aproape 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 40.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 10 permise de conducere și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

Acțiuni pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică

În ziua de 04 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au acționat, în zona de competență, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

În urma acțiunilor, au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.165 de lei, conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială.

De asemenea, a fost reținut un permis de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor antisociale și depistarea persoanelor care practică cerşetoria. Astfel, au fost depistate două persoane care apelau la mila publicului, față de care a fost luată măsura sancționării contravenționale, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială.

Polițiștii de proximitate au desfășurat activități informativ-preventive, în cadrul mai multor asociații de proprietari din zona de competență, pentru prevenirea furturilor din locuințe.

Oamenii au fost sfătuiți să nu permită accesul în locuință persoanelor necunoscute sau a celor care pretind că sunt reprezentanții diferitelor companii furnizoare de servicii, fiind totodată distribuite materiale informative.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

presa News Stiri Ziua Online
Ziua Online
Advocacy Of The Future
Reclame

Advocacy Of The Future

Vulcanizare Non-Stop
Reclame

Vulcanizare Non-Stop