BĂRBAT REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER

Acțiuni de reducere a riscului rutier pe drumurile publice
politia-rutiera

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Gornești au reținut pentru 24 de ore, un bărbat cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.

La data de 29 martie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Gornești au fost sesizați depre producerea unui eveniment rutier, pe raza comunei Ernei, cu implicarea unui singur autoturism, soldat doar cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat conducătorul autoturismului, ca fiind un tânăr, de 28 de ani, din județul Arad .

Fiind testat cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la unitatea medicală, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, unde însă a refuzat recoltarea.

De asemenea, urmare a verificărilor în bazele de date, a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

În baza probatoriului administrat, la data de 29 martie a.c., față de cel în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J.Mureș.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

AU PUS ÎN PERICOL CIRCULAȚIA PE DRUMURILE PUBLICE

#La data de 29 martie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat în trafic, pe B-dul 1 Decembrie 1918 din municipiu, un autoturism, condus de un bărbat, de 51 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acestuia rezultându-i o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la unitatea spitalicească în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

#La data de 29 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Sighișoara au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN13 E60, la intrarea în cartierul Hetiur, cu implicarea unui singur autoturism.

La fața locului, a fost identificat conducătorul autoturismului, ca fiind un bărbat, de 37 de ani, din comuna Coroisânmărtin.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultându-i o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la unitatea spitalicească în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere anulat.

În urma accidentului nu s-au înregistrat victime omenești, doar pagube materiale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI ÎNCHISORII PUS ÎN APLICARE DE POLIŢIŞTI

#La data de 29 martie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Târgu Mureș, privind un bărbat condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 1 an pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

Persoana în cauză a fost escortată și încarcerată în Penitenciarul Târgu Mureș.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *