6 persoane au fost reținute în urma unui scandal în Șelimbăr

vineri, 12 august 2022 15:30
6 persoane au fost reținute în urma unui scandal în Șelimbăr

La data de 11 august a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut 6 persoane, cercetate penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu, distrugere, lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cele 6 persoane, două femei și patru bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 43 de ani, domiciliați în județul Sibiu și în județul Vâlcea, ar fi fost implicate într-un scandal produs la data de 6 august a.c., în jurul orei 19,30, pe strada Prund din localitatea Veștem. Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, mai multe persoane s-ar fi agresat fizic și s-ar fi lovit cu obiecte contondente, doi dintre cei implicați fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 11 august a.c., polițiștii au luat măsura reținerii a 6 persoane pentru 24 de ore. Acestea vor fi prezentate unității de parchet competente în vederea aplicării unor măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Condamnat la închisoare pentru încălcarea normelor rutiere

În cursul zilei de 11 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au depistat un localnic în vârstă de 35 de ani, pe numele căruia Judecătoria Brezoi, jud. Vâlcea, a emis un mandat executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 1 an de închisoare după ce a fost găsit vinovat de săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul rutier și a fost încarcerat în Penitenciarul Aiud în vederea executării sentinței.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

presa News Stiri Ziua Online
Ziua Online
Advocacy Of The Future
Reclame

Advocacy Of The Future

Vulcanizare Non-Stop
Reclame

Vulcanizare Non-Stop