Exista un exemplu clar de reușită din partea lui Liviu Dragnea în perioada 2016-2018.

marți, 22 februarie 2022 13:27
Exista un exemplu clar de reușită din partea lui Liviu Dragnea în perioada 2016-2018.

Daca atunci, cu toate intemperiile, a reușit sa pună în practică multe dintre proiectele care LE-au adus beneficii românilor, sunt sigur că pe viitor APP este unicul partid care poate face față provocărilor și care le poate ține piept tuturor celor care încearcă să subjuge românii.

Patriotism de fațadă

Restul partidelor SUNT FIE IPOCRITE, OFERIND DOAR VORBE GOALE, FIE SUNT OBEDINTE, SUPUSE PUTERII. Definiția de "om cu coloana vertebrala" este greu de interes pentru multi, dar cei care fac un efort să își dea seama ce înseamnă, vin alături de noi in ?APP?.

Cluj-Napoca net superior Sibiului

Cluj-Napoca este considerat orașul cu cele mai multe minți luminate, orașul cu tineri inteligenți și patrioti, inima Ardealului unde oamenii cu "coloana vertebrala" au avut întotdeauna un cuvânt de spus în istoria României.

De aceea fac apel să ni se alăture noua, in Alianța Pentru Patrie, tuturor celor care văd ceea ce se întâmplă în țară, care simt pe propria piele trădarea din partea celor aleși la conducere.

Țara are nevoie de iubitori de țară

Cei care realizează că fără conducători care au un plan de guvernare, cu soluții rapide și ușor de realizat și care se bazează pe potențialul României și al românilor, țara nu va ieși din impas iar oamenii vor fi din nou manipulați de partide fara soluții concrete, fara o viziune clară.

Toti cei care isi doresc o schimbare in bine pentru tara si pentru ei, toti cei care simt si iubesc romaneste sunt invitati sa se inscrie in APP pe site-ul www.appcluj.ro.

Să renastem, prin patriotism, onoare, respect si demnitate, cu APP si Liviu Dragnea, la Cluj-Napoca, in inima Ardealului !

declara Bogdan Adrian BICA, presedintele APP Cluj

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

News Stiri Cluj liviu dragnea app Napoca
Ziua Online
Advocacy Of The Future
Reclame

Advocacy Of The Future

Vulcanizare Non-Stop
Reclame

Vulcanizare Non-Stop