Patria noastra, tara unde ne-am nascut

marți, 16 noiembrie 2021 20:21
Patria noastra, tara unde ne-am nascut

Ce ne datoreaza noua patria?

Multi considera ca patria le datoreaza ceva deosebit, doar prin faptul ca s-au nascut in Romania.

De aceea, au si confiscat acest termen pe care mai apoi l-au ,,prostituat" in asa fel incat sa reprezinte altceva decat ceea ce a fost acceptat de catre toti, din totdeauna.

Patriotismul pe post de parada in patria noastra

Bunaoara, a fi patriot pentru un grup politic, reprezinta parada unor forme fara fond.

Reprezinta modul prin care, la umbra unor cuvinte, fac cele mai abominabile fapte de nedreptate.

Cu alte cuvinte, daca m-am nascut in Romania, pot sa fur, sa insel, sa dau dovada de pasivitate iar mai apoi sa plang de mila tarii si sa gasesc toate mijloacele de a boci starea de degradare in care s-a ajuns, furand mai departe.

Starea generala este de parsivitate si/sau neputinta.

Lene generalizata

Suspiciune si banuiala de sarlatanie, fraternizare cu hotii pe motiv ca daca un om are acces intr-o pozitie importanta in administratie, sigur este un om necinstit.

Patria nu este doar locul unde te nasti

In adevaratul sens al cuvantului, patria este mai mult decat un loc in care te nasti.

Prin educatie, munca si devotament, ajungi sa intelegi ca ai o responsabilizare din oficiu si ca nu poti, nu ai dreptul sa faci orice in spatiul public.

Datoria civica data uitarii

Constientizarea sentimentului se numeste datorie civica iar de acest sentiment, sa-mi fie iertat, dar multi nu mai au niciun habar.

Tinuta vestimentara, moralitatea, simtul aplatizat al datoriei si al muncii ii determina pe multi sa aplaude partide straine, corporatiste, marxiste care nu fac altceva decat sa isi urmareasca propriul lor interes in detrimentul oamenilor.

In schimb, aduc toate adversitatile pentru cei care au dovedit prin capacitate intelectuala si profesionalism ca se poate si altfel, ca putem creste, ca putem inalta capul si fi o putere regionala.

,,Hranirea" intereselor trebuie sa dispara

Datoria tarii, a patriei, nu este aceea de a hrani interesele obscurantiste ale statului paralel si a sutelor de milionari aparuti din vid care, dupa ce au delapidat si au distrus statul, acum plang de mila lui

Datoria patriei este aprinderea focului fraternizarii, a constientizarii ca suntem frati, ca suntem romani, ca impreuna, daca e sa fim o forta, putem sa fim iar dezbinati nu reprezentam decat o victima sigura a celor care isi urmaresc propriile interese.

31 de ani de ,,smecherii"

S-a vazut aceasta cu varf si indesat in 31 de ani si in mod special in ultimii 20, sub conducerea lui Basescu si Johannis.

Se vede azi cand din interese straine romanilor, oamenii mor de vii in spitale sau arsi acolo unde isi cauta vindecarea.

Credinta trebuie sa ne uneasca ca oameni

Credinta crestina, in multiplele ei confesiuni, ar trebui sa ne uneasca pentru a ne resposabiliza unii fata de altii.

Munca cinstita si sustinuta, educatia si cercetarea, medicina si industria alimentara au rostul de a ne ridica de la nivelul de animale la acela de fiinte cugetatoare care se bazeaza pe grija pentru ceilalti, pe empatie si de aceea, politica si administratia ar trebui sa priveasca spre interesul comun si nicidecum sa se pozitioneze in afara lui.

Dar toate acestea, trebuie facute din drag de oameni si pentru oameni.Dar toate acestea se fac numai implicandu-ne.

Omul are obligatia de a-si iubi propria Patrie

Este de datoria fiecaruia sa ridice tara, este de datoria noastra sa o aparam si sa o smulgem din ghearele acestei hidre globaliste.

Stramosii au luptat pentru un ideal.

Desculti, infometati, in lagare sau impuscati, au crezut in Dumnezeu si in tara.

Astazi, patriotismul noua ne miroase urat. Vrem sa fim europeni dar nu mai vrem sa fim romani.

Tragedia este ca nu poti sa fi european daca nu iti asumi pe de-a-ntregul statutul in care te-ai nascut.

Fara pamant si fara resurse, fara locuri de munca si fara educatie, fara unitate si fara traditii, noi nu suntem altceva decat niste dezradacinati.

Datoram tarii inclusiv faptul ca existam. Iar pentru acest fapt, trebuie sa ne facem mai intai loc in sufletele pentru ceilalti.

Fie ca vrem, fie ca nu, avem acelasi sange

Cetateni ai Romaniei sunt cu totii, indiferent de radacinile lor de provenienta sau de statul social.

Partidul Alianta pentru Patrie este locul si mijlocul prin care romanii isi pot recapata vocea, demnitatea si respectul pe care il merita.

Agricultura nu se face pe vorbe ci, pe subventii platite la timp si piete de desfacere.

Prosperitatea nu se poate face pe vorbe ci pe locuri de munca bine-platite si stabilitate.

Educatia trebuie sa raspunda nevoilor materiale si spirituale ale tarii. Altfel, devine iarasi forma fara fond, hau de aruncat banii in zadar.

Trebuie sa scapam de analfabetism, care e sursa tuturor rautatilor. trebuie sa avem un sistem medical in care oamenii sa fie bine-tratati si sa nu mai moara arsi de vii.

Noi, o mana de oameni, ne-am adunat in jurul acestui proiect. Credem in Dumnezeu, credem in oameni si mai ales cautam solutii pentru problemele curente.

Suntem deschisi tuturor, fiecarei pareri, fiecarei viziuni, caci doar impreuna putem forma o voce coerenta.

Unde gasesti astfel de oameni?

Ne gasesti in Sibiu, la sediul din strada Somesului si te asteptam sa dam coerenta si concretete versurilor din cantecul Marii Uniri.

Sunteti asteptati in Sibiu pe strada Somesului nr. 18

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

app
Ziua Online
Advocacy Of The Future
Reclame

Advocacy Of The Future

Vulcanizare Non-Stop
Reclame

Vulcanizare Non-Stop