USR împotriva bisericii și a drumurilor - Dar vor guvernare

duminică, 31 octombrie 2021 22:50
USR împotriva bisericii și a drumurilor - Dar vor guvernare

USR Selimbar – ipocrizie, rea vointa sau interese ascunse?

De o buna perioada de timp, Ziua Online urmareste cu mare interes activitatea partidelor politice reprezentate in diferite consilii locale din judetul Sibiu si nu numai.

Campanie doar pentru propriile convingeri?

Asfel, dupa o campanie electorala  efervescenta, un fel de “pandemie” anului 2020, “infestata” cu promisiuni care mai de care, mai bine de un an de zile alesii si-au desfasurat activitatea lunar in consilile unde acestia au fost mandatati, vazandu-ne astazi la ceas de raport anual.

USR Selimbar – Impotriva Bisericii?

In sedinta de consiliu local Selimbar din data de 29.10.2021, la punctul 4 de pe Ordinea de zi, la initiativa primarului in functie Marius Grecu, se propune darea in folosinta a unui teren situat in Cartierul Tineretului Selimbar in suprafata de 1009 mp, cu titlu gratuit catre Patriarhia Romana, Mitropolia Ardealului, cu destinatia “ construire biserica”.

Convocator-sedinta-ordinara-29.10.2021Descarcă

Lacas de cult promis din 2008

Bine stiut este faptul ca inca din anul 2008, in cartierul mai sus mentionat, in cadrul PUZ-ului realizat in acea zona, pe langa parcele cu destinatii de servicii sociale ( gradinita, magazine etc), terenul mai sus mentionat a fost prevazut, inca de pe atunci cu scopul construirii unul lacas de cult pentru tinerii ce urmau sa isi construiasca locuinte pe ternurile concesionate de la primarie in baza Legii 15/2001.

Practic aceasta hotarare de consiliu venea sa intregeasca demersul prevazut in PUZ 2008, reprezentand practic o formalitate necesara demersului de construire biserica.

Cinci consilieri USR au votat impotriva bisericii

Stupoare mare la vot, cand din cei 6 consilieri USR prezenti, am aflat ca doar unul a votat pentru consfintiirea si realizarea unui act cu aplecare spre spiritualitate crestina, restul apeland la un vot cu impact negativ, sub forma abtinerii, prin invocarea unor motive care mai degraba par puerile decat serioase. 

Biserica creaza panica printre consilierii USR?

Stim foarte bine ca inclusiv la nivel national, politica USR  este una impotriva spiritualitatii crestine, pro modernism de tip anarhic, dar mirarea noastra a fost realmente mare, vorbind totusi de o biserica in mediul rural.

Domnilor consilieri USR Selimbar, sunteti impotriva spiritului crestin al poporului roman ?

Tot in aceiasi sedinta, ordinea de zi  a fost suplimentata cu Proiectul de Hotarare nr.174/27.10.2021 care propunea aprobarea participarii comunei Selimbar la Proiectul “Drum de legatura intre comunele Selimbar si Rosia” in vederea depunerii cererii de finantare in cadrul Programului National de Investitii “Anghel Saligny”, proiect in valoare totala de mai bine de 10 milioane de lei.

Poporul are ce a votat

Practic proiectul cerea acordul Consiliului Selimbar in vederea depunerii unei cereri de FINANTARE NERAMBURSABILA pe programul mai sus mentionat in vederea crearii legaturii rutiere pe valea Hartibaciului, intre cele doua comune.

USR Selimbar, impotriva finantarilor nerambursabile?

Desi cei de la USR, prin vocea doamnei consilier Daniela Ilie, de nenumarate ori au clamat infiintarea unui birou de “atragere fonduri europene nerambursabile”, spre stupoarea noastra, pusi in fata aprobarii unui asemenea demers acestia au dat iar un vot de blam, invocand iar motive care mai de care mai stupide.

Pai domnilor USR-isti una spunem alta facem ?

https://ziuaonline.com/comunicate/usr-selimbar-intre-ipocrizie-si-latrat-electoral/

https://ziuaonline.com/comunicate/usr-selimbar-intre-ipocrizie-si-latrat-electoral/

USR Selimbar - la ordinele personajelor dubioase?

In aceiasi sedinta s-a dat citire unei solicitari a numitului Danila M. I. (cunoscut sub pseudonimul DMI, personaj central al anchetelor noastre legate de Casa de copii ILEGALA de pe strada Campului din Selimbar), prin care acesta solicita Consiliului Local Selimbar a infiinta o serie de comisii suplimentare de analiza.

https://ziuaonline.com/prima-postare/casa-de-tip-familial-intr-o-locatie-care-nu-exista-copiii-dezinteresul-autoritatilor-sibiene/

https://ziuaonline.com/prima-postare/casa-de-tip-familial-intr-o-locatie-care-nu-exista-copiii-dezinteresul-autoritatilor-sibiene/

DMI protejatul Danielei Maria Meitescu

Stupoare mare iar in data de 30.10.2021, cand fosta candidata a USR Selimbar la functia de primar Daniela Maria Meitescu, preia intentia numitului DMI si adreseaza cetatenilor din Selimbar un mesaj pe Facebook prin care ii anunta ca a luat in considerare indicatiile acestui "onorabil" cetatean implicat se pare in treburi de natura dubioasa, si ca va elabora in acest sens un proiect de hotarare pe care il va pune pe masa Consiliului Local Selimbar.

Sursa: https://www.facebook.com/103369988138169/posts/400379531770545/

DMI sustinut de Mitescu

Doamna Meitescu, simpla membra astazi a USR, nu ar fi mai bine sa va ocupati timpul de consilier in scopuri mai serioase in loc sa dati curs solicitarii unui personaj controversat?

Cine este cu adevarat DMI?

Personajul la care face referire doamna consilier, este un fost ,,interlop'' al anilor 90', de pe vremea cand prin sat circulau vacile in ciurda.

Acesta este proprietar al unui imobil unde gazduieste o gradinita, fara ca acesta sa aiba C.F. valabil.

Pe intelesul fiecaruia, acel imobil nu exista, dar DGASPC Sibiu si-a dat acordul sa gazduiasca acea afacere in acel imobil.

https://ziuaonline.com/investigatii/amenda-5000-de-lei-la-casa-fantoma-din-selimbar/

https://ziuaonline.com/investigatii/amenda-5000-de-lei-la-casa-fantoma-din-selimbar/

De ce sa sa gandesti de doua ori inainte sa votezi?

Dragii nostrii cititori, dragi votanti USR Selimbar, cu parere de rau constatam ca cei carora le-ati dat increderea, au pe agenda urmatoarele:

  • lupta impotriva Bisericii Ortodoxe Române,
  • atragerea a cat mai putini bani nerambursabili pentru comunitatea dumneavoastra si atentie sporita fata de interesele unor personaje controversate.

https://ziuaonline.com/comunicate/un-consilier-usr-discrimineaza-copiii-claselor-2-8/

https://ziuaonline.com/comunicate/un-consilier-usr-discrimineaza-copiii-claselor-2-8/

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

NIHIL SINE DEO!

Selimbar USR ultima ora Stiri
Ziua Online
Advocacy Of The Future
Reclame

Advocacy Of The Future

Vulcanizare Non-Stop
Reclame

Vulcanizare Non-Stop