Ziarul care ține cu românul

Dacă ești pasionat de fotbal Rapid Clean te invită în echipa sa

Într-o mișcare curajoasă spre diversificare și extindere, firma de curățenie Rapid Clean, sub îndrumarea directorului său, Alexandu Costache, face un pas important către un alt nivel al activității sale.

Recent, Costache a dezvăluit că firma va încerca să-și înscrie propriul echipaj într-un campionat de fotbal pe teren sintetic.

Această decizie neobișnuită, dar fascinantă, vine din dorința de a aduce o notă de prospețime și inovație în mediul de afaceri al curățeniei.

Alexandu Costache, un lider vizionar, a recunoscut importanța de a integra activități extraprofesionale care să aducă oamenii împreună și să sporească moralele în cadrul echipei.

Un element inedit în această nouă inițiativă este pasiunea directorului pentru fotbalul pe teren sintetic.

Costache, un iubitor al sportului, își dorește să creeze o echipă de fotbal formată din angajații Rapid Clean, aducând astfel oamenii în afara mediului de lucru obișnuit.

„Suntem o echipă puternică în ceea ce facem în domeniul curățeniei, iar acum vrem să adăugăm și o notă de competiție sportivă.

Fotbalul pe teren sintetic este o modalitate minunată de a consolida echipa și de a ne dezvolta abilitățile într-un cadru distractiv și dinamic”, a declarat Alexandu Costache.

Vino și tu în echipa Rapid Clean

Pentru a-și îndeplini acest obiectiv, Rapid Clean caută jucători talentați în rândul sibienilor.

Fie că ești pasionat de fotbal sau ai doar dorința de a încerca ceva nou, toți sunt încurajați să se alăture echipei și să participe la antrenamentele pregătitoare.

În încheiere, directorul Alexandu Costache face apel către sibieni să se alăture acestei noi inițiative și să își împărtășească pasiunea pentru fotbal.

„Vrem să fim o echipă puternică nu doar în curățenie, ci și pe terenul de fotbal.

Suntem nerăbdători să vedem cum această experiență va contribui la dezvoltarea noastră ca echipă și la consolidarea relațiilor dintre noi.”

Așadar, Rapid Clean este hotărâtă să facă trecerea la alt nivel nu doar în ceea ce privește serviciile sale de curățenie, ci și prin crearea unei echipe puternice și unite pe terenul de fotbal.

Contact:

Pentru mai multe detali nu ezita să contactezi responsabilul de eveniment la următorul număr de telefon: 0744.157.298

Arhiva RapidClean

Când visele devin realitate – Rapid Clean și Eugen Magurean curățenie la superlativ

Andreea Biriș fondatoarea Unique Smile recomandă Rapid Clean

Video/ Rapid Clean mulțumește echipei GameSpot și domnului Mihai Mândreci

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *