Anchete jurnalistice

Bărbat prins după ce a condus beat pe drumurile publice

Bărbat prins după ce a condus beat pe drumurile publice

În continuarea cercetărilor din data de 04.01.2023, când un bărbat sat/com. Baia, jud. Suceava a condus autoturismul pe raza com. Fântâna Mare, jud. Suceava, pe drumul județean DJ155P, în localitatea Fântâna Mare din direcția Fântâna Mare – Cotu Băii, având o alcoolemie de 1,76 g%  alcool pur în sânge, respectiv 1,58g%, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect pentru săvârșirea „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, prev. de art 336 alin. (1) din Codul Penal.

La data de 14.03.2023, prin ordonanța emisă de organele de cercetare penală din cadrul Postului de Poliție Fântâna Mare, s-a dispus reținerea acestui bărbat pe o perioadă de 24 de ore acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală.

Poliţia acționează în sistem integrat cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, în vederea realizării unui schimb operativ de date și informații pentru gestionarea, în mod eficient, a cazurilor apărute.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

HORUS AGENCY

HORUS AGENCY