Reținut, cercetat penal pentru furt calificat, tâlhărie calificată, sustragere sau distrugere de probe ori înscrisuri

marți, 20 septembrie 2022 19:44
Reținut, cercetat penal pentru furt calificat, tâlhărie calificată, sustragere sau distrugere de probe ori înscrisuri

La data de 19 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Agnita, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, tâlhărie calificată și sustragerea sau distrugerea de probe ori înscrisuri.

În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 22,00, ar fi sustras un microbuz lăsat neasigurat și cu cheia în contact din fața unui hotel din municipiul Sibiu după care s-ar fi deplasat pe Șoseaua Alba Iulia, unde, amenințând cu acte de violență, i-ar fi sustras unei femei geanta în care se aflau 100 de lei și o pereche de ochelari.

Imediat după ce ar fi comis cele două fapte, bărbatul s-ar fi deplasat în extravilanul comunei Daia, pe un câmp, unde ar fi incendiat microbuzul sustras.

În dimineața zilei de 19 septembrie a.c., bărbatul a fost identificat și prins pe strada Principală din localitatea Daia, de către polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat unității de parchet competente cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

presa News Stiri Ziua Online
Ziua Online
Advocacy Of The Future
Reclame

Advocacy Of The Future

Vulcanizare Non-Stop
Reclame

Vulcanizare Non-Stop