Anchete jurnalistice

Săptămâna acomodării,la U.V.V.G Arad

Studenții din anul I de studiu au început anul universitar cu o agendă încărcată. Orarul a fost structurat altfel pentru cei mai proaspeți studenți, aceștia având programate mai multe vizite și întâlniri, în cadrul “săptămânii acomodării”, prin grija Biroului de Studenți Străini.

Tradiția U.V.V.G. Arad, de a întâmpina studenții și a le facilita acomodarea în orașul și județul nostru, a fost reluată după pandemie, astfel că, în primele două zile ale săptămânii au avut prima întâlnire cu conducerea universității, decanii și cadrele didactice, în campusul universitar.

În doua zi, au fost  programate vizite la Consiliul Județean, unde au fost primiți cu căldură de președintele și vicepreședinții C.J.A., precum și de dl. deputat Sergiu Bîlcea. Programul a continuat cu o vizită la Spitalul Județean Arad, iar la finalul zilei, studenții au vizitat stadionul “Francisc Neuman”.

În zilele care urmează, studenții noștri se vor întâlni cu partenerii antreprenoriali și vor vizita Castelul Macea. Una din cele mai așteptate activități, programată pentru zilele următoare, va fi un tur cu ghid al orașului nostru, și vizita la Palatul Administrativ, unde vor fi primiți de primarul municipiului Arad, dl. Călin Bibarț.

Săptămâna se va încheia cu o petrecere tematică.

Le dorim un an plin de succese și putere de muncă.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE