Ziarul care ține cu românul

DGASPC Sibiu ,,vânează” copii pentru adopții prin contestarea taților?

DGASPC Sibiu contestă testul de paternitate a unui tată, provocând întrebări asupra tuturor taților din România aducându-se în discuție chiar controversatul PLX 145.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sibiu, subordonată Consiliului Județean Sibiu, se află în mijlocul unei lupte legale pentru un minor, contestând testul de paternitate al tatălui.

Această mișcare îndrăzneață a instituției a stârnit îngrijorări cu privire la consecințele pe termen lung ale unei astfel de acțiuni, atât în ​​cadrul comunității locale, cât și în întreaga țară.

Un tată își poate pierde acest drept – PLX 145 se aplică la Sibiu?

După ce tatăl și-a stabilit paternitatea în dosarul de revizuire a adopției, reprezentații DGASPC Sibiu au înțeles că trebuie să conteste paternitatea astfel stabilită, încercând să o transforme copilul în cauză al nimănui, adică într-un ORFAN.

Copiii orfani surse de venit pentru anumiți angajați ai STATULUI?

Această acțiune pare a fi doar satisfacția propriilor interese, iar prin continuarea procedurii de adopție destinația finală să fie în continuare la Iași?

Ciudat sau nu, instanța chiar a admis cererea DGASPC Sibiu de verificare a paternității prin expertiza ADN, în lipsa oricărei contestații a paternității, expertiză care nu folosește nimănui și nu face decât rău copilului, copil care va fi supus la VERIFICĂRILOR ȘI TRATAMENTELOR JOSNISITOARE.

DGASPC Sibiu poate să spună că nu ești tată și îți ia copilul?

În concluzie s-ar înțelege dintr-un astfel de precedent, CJ Sibiu prin DGASPC Sibiu poate pune sub semnul întrebării orice paternitate legal stabilită și ar putea cere orice expertiză ADN oricărui tată, chiar și ție cititorule.

COPII CUI VOR URMA?

Potrivit mamei micuței, aceasta susține că reprezentanți ai DGASPC Sibiu au căutat-o pentru a contesta paternitatea tatălui. Ciudat nu?

Dacă o instituție precum DGASPC Sibiu poate contesta cu ușurință un test de paternitate, ce garanții există că această acțiune nu poate fi utilizată abuziv împotriva altor părinți în viitor?

Această întrebare este cu atât mai relevantă având în vedere rolul crucial pe care îl joacă testele de paternitate în stabilirea responsabilităților părintești și a drepturilor copiilor.

Vă ținem la curent cu acest caz care se petrece la Sibiu unde, culmea, s-a dat startul bunului simț.

Arhivă:

Sofia este pionul nesemnificativ pentru DGASPC Sibiu

Video/ Sofia la mâna destinului creat de angajații DGASPC Sibiu?

Protest la Sibiu împotriva PLX145 – Jos ,,labele” de pe copiii noștri

Riscurile cetățenilor care semnalează presei probleme din DGASPC Sibiu

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *