Video/ Sofia la mâna destinului creat de angajații DGASPC Sibiu?

Oare Sofia va avea șansa la viața bună pe care o are alături de familia actuală, sau angajații DGASPC Sibiu vor înclina către o modificare în destinul micuței?

Sofia, o fetiță jucăușă, fericită și comunicativă, este crescută de la vârsta de 2 luni de o familie care domiciliază în comuna Șelimbăr din Județul Sibiu.

Sofia pierde șansa unei vieți deja știute pentru o altă viață la ,,ghici?

Sofia este în mijlocul unei dileme delicate care o poate influența, pe tot parcursul vieții.

Într-o lume în care o familie iubitoare și oportunitățile sunt elemente esențiale pentru dezvoltarea unui copil, Sofia se află într-o situație neobișnuită.

La vârsta de doar 2 luni, Sofia a fost preluată de către familia actuală care, a ales să o crească ca pe propriul lor copil.

Micuța Sofia, chiar a fost botezată de către mama adoptivă, ceea ce arată un angajament profund în creșterea și îngrijirea ei.

Cu toate acestea, viitorul Sofiei ar putea lua o altă întorsătură

Din nefericire, să spunem că din cauza birocrației, DGASPC Sibiu se confruntă cu o decizie dificilă: -să continue să mențină familia adoptivă a Sofiei în Șelimbăr sau să o trimită la o altă familie din Iași.

Această a doua familie aparține unei religii diferite și, potrivit surselor, li s-a refuzat adopția, dar li s-ar fi aprobat măsura de plasament.

Oare decizia finală va fi în interesul superior al copilului?

Această situație ridică întrebări importante cu privire la identitatea și stabilitatea Sofiei ba chiar și a celor trei surori care locuiesc în locații diferite.

Schimbarea poate să aibă un impact profund asupra vieții Sofiei și a celorlalte fete, iar motivele din spatele acestei decizii trebuie să fie clar justificate.

În final, trebuie luată în considerare bunăstarea și viitorul Sofiei având în vedere interesul superior al copilului, așa cum se arată și în punctul de vedere oferit de către DGASPC Sibiu.

Decizia care se va lua ar trebui să aibă la bază interesul superior al copilului și să asigure o creștere armonioasă și iubirea de care are nevoie un copil.

Este o situație complexă care necesită o analiză atentă și o decizie echilibrată pentru a asigura că Sofia va avea șansa de a avea o viață mai bună, indiferent de familia cu care va rămâne.

Punct de vedere DGASPC Sibiu:

 

Știrea inițială:

Sofia este pionul nesemnificativ pentru DGASPC Sibiu

Declarația familiei de la Iași:

Sofia este unul din miile de cazuri care au loc în România – Implică-te și tu în astfel de situații, copiii și bătrânii trebuie protejați!

Revenim:01

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *