Ziarul care ține cu românul

Distribuiți să găsim fetița – MULȚUMIM!

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută o minoră în vârstă de 7 ani, din județul Sibiu, semnalată de către mamă ca dispărută după ce ar fi plecat de la domiciliul din localitatea Mălâncrav, județul Sibiu, împreună cu tatăl într-o direcție necunoscută.

Femeia, în vârstă de 29 de ani, domiciliată în Mălâncrav, a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că soțul său a încălcat dispozițiile unui ordin de protecție emis de Judecătoria Mediaș, constând în aceea că bărbatul nu a predat mamei reclamante minora în vârstă de 7 ani, fiica acestora.

Semnalmente: înălţime 1,10 m, greutate 26 – 30 kg, păr șaten, fir lung, ușor ondulat, faţă ovală, ten alb, constituție atletică, corespunzătoare vârstei.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să sune gratuit la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

În cauză, la nivelul I.P.J. Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de nerespectare a unei hotărâri judecătorești, iar polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu desfășoară activități specifice în vederea depistării minorei.

În urma investigațiilor preliminare efectuate s-a stabilit următoarea stare de fapt:

La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 03,00, prin apel 112, femeia a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cu privire la faptul că, în seara zilei de 30 iulie, între aceasta și soțul ei a izbucnit un conflict care a degenerat în acte de violență între cei doi soți, bărbatul plecând de la domiciliu împreună cu fiica, într-o direcție necunoscută.

Ca urmare a cercetărilor efectuate privind conflictul dintre cei doi soți, polițiștii au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, respectiv lovire sau alte violențe. Totodată, polițiștii au emis un ordin provizoriu de protecție a femeii.

La data de 9 august a.c., Judecătoria Mediaș a emis împotriva bărbatului un ordin de protecție prin care acestuia i se interzice apropierea de femeie, dar și de cei doi minori, fiica în vârstă de 7 ani și fiul în vârstă de 4 ani.

Cercetările continuă la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu în vederea stabilirii întregii stări de fapt și aplicării măsurilor legale conform competenței.

Purtător de cuvant Agent Șef Adjunct de Poliție Elena WELTER

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *