Nu toți polițiștii sunt la fel

Este ușor sa arăți cu degetul vinovații, este ușor sa vii cu acuzații la adresa unei instituții, este ușor să afirmi că totul este erodat și trebuie să reclădești un sistem de la temelie. Noi, românii, ne-am obișnuit să aruncăm cu noroi fără a privi bârna din ochii noștri. Astăzi voi aduce în discuție mult hulita instituție a Statului, Poliția, care, asemeni Jandarmeriei, este blamată de toți românii. Un lucru este cert, degringolada poliției, jandarmeriei, a învățământului și a sănătății a început după așa zisa revoluție din 1989.

Politicienii din acea vreme au redus capacitatea acestor instituții în favoarea lor și a acoliților lor. Au vândut pe nimic patrimoniul țării, au eliminat profesioniștii din aceste instituții, le-au politizat și au promovat cu nerușinare nepotismul. Așa au ajuns Instituții ca Poliția, Sănătatea, și Învățământul să fie conduse de neaveniți, care au început să facă experimente pe poporul român.

Poliția

Astăzi vom vorbi despre instituția Poliției și oamenii care muncesc în ea. O zicală românească spune ca pădure fără uscături nu exista. Voi vorbi despre oameni simpli, care se străduiesc să își respecte jurământul față de Patrie și Cetățean. Evenimentele din Caracal și Galați s-au produs din cauza faptului că gulerele albe din politică au amputat legile, au favorizat infractorii și au promulgat legi în favoarea lor și a acoliților lor.

Au lăsat politia și jandarmeria fără apărare în față abuzurilor pe care le fac infractorii și politicienii. Am cunoscut oameni din aceasta instituție, anonimii care fac cinste acestei instituții, care se luptă pentru a menține cu adevărat o lumină bună. Oameni care, în ciuda faptului că legile nu ii apară, își fac treaba. I-am cunoscut pe acești oameni, fac referire la cei de la Secția 1 Poliție Urbană Sibiu, unde siguranța publică și judiciarul se luptă și mențin climatul de siguranță publică în ciuda tuturor greutăților din sistem. Situațiile cu care polițiștii au de a face mă determină să fac o remarcă: multor români le lipsesc cei 7 ani de acasă.

De ce fac această afirmație?

Pleacă românii în Occident, respectă legislația și polțtia de acolo și se întorc apoi în țară unde se dau ,,grande”, lovesc cu noroi în semenii noștri, critică și strigă că poliția face abuzuri. Este normal ca în occident să fi mielușel și în țară zmeu?

Să calci pe semenii tăi, sa te dai în stambă, sa faci scandal si să afirmi că acolo așa se întâmplă? Vrem schimbare, dar aceasta pornește de la atitudinea față de acești oameni care se luptă pentru siguranța noastră.

În 2010, clica politică a dat afară din Ministerul de Interne 25.000 de oameni, alții au preferat pensionarea, au redus salariile cu 50% în toată țara, lăsând țara să colcăie de infractori. Tot în 2010, de parcă nu era suficienta umilința la care au fost supuși polițiștii, politicienii au dat liber la etnobotanice, ca ulterior să revină și să reincrimineze consumul de etnobotanice și droguri.

În prezent, cu puțini oameni din sistem, cu legislație care este depășită moral, fără echipamente, cu colegi care cad la datorie din cauza lipsei de protecție, poliția se achită onorabil de atribuțiile care-i revin.

Nevoia Polițistului

Dați legi, dați autoritate, apărați polițistul, jandarmul, militarul, ei sunt primii în linia 1 și se sacrifică pentru țară, nu politicienii veroși plini de îngâmfare și prostie.

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Cogito, ergo sum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *