Din anul 2022 primarul Orașului Rupea a reușit să pună mâna și pe conducerea spitalului, punându-l manager pe cel care în campanie i-a lipit afișe.
Ce-ai făcut Bobiță?
,,Bobi” managerul spitalului din orașul Rupea, pe surse, ar băga lunar în buzunar minim 2.000 euro, adică aproximativ 20.000 euro/an, în contextul în care conducerea spitalului lasă de dorit.
Cetățenii orașului ar trebui sa cunoască programul de consultații al medicilor de la cabinete și cine este de garda, fapt ce nu se regăsește pe pagina spitalului orășenesc.
Mai mult Tomograful sosit la spital prin proiectul COVID din 2020, a stat bătut de praf din 2021 până în 2024 când a fost pus în funcțiune înainte de campania electorală.
A se vedea cum noaptea pe furiș, stăpânii orașului, s-au pozat cu tomograful și si-au asumat munca celor care în 2020 au contribuit la declararea spitalului, spital Covid.
Câte vieți puteau fi salvate în orașul nostru și în zona?
Dacă se fac aproximativ 80 de tomografe pe lună × 12 luni x 3 ani în care a stat ascuns în spital ar reieși 2880 de cetățeni care puteau sa își salveze viața sau sa își descopere boala din timp.
2880 de cetățeni care au bătut drumul de Fagaras, Brașov, Tg Mureș sau București pentru a beneficia de un Tomograf, adică minim 100.000 euro cheltuiți pe drumuri de cetățenii orașului Rupea și de cetățenii din zona Rupea.
Interesul personal al primarului pentru șefia spitalului nu este o noutate pentru cetățenii orașului, atâta timp cât primarul se pozează in fata sputalului cu ministrul dezvoltării și cu managerul suspendat pentru a lipi din nou afișe.
Nu contează că spitalul trebuie să intre în reabilitare, nu contează sănătatea cetățenilor, CONTEAZĂ că managerul s-a putut suspenda ca să candideze ultimul pe lista de consilieri PNL pentru a lipi din nou afișe, iar în prezent spitalul este lăsat de izbeliște.
Probabil domnul ministru nici nu știa că nu face poza cu managerul spitalului.
Cireașa de pe mare tortul numit ,,Rupea”
O cunoscută avocată din Rupea avea de mai mulți ani contract de colaborare cu Spitalul Orășenesc, însă, pe surse, relația amoroasa dintre primarul Opriș și o anume ,,Alina” avocată din Cluj au dus la rezilierea contractului de asistență.
În concluzie, o avocată cu vechime, localnică, care presta cu suma modică de 1500 lei lunar, servicii juridice, a fost înlocuită cu o avocată din Baroul Cluj care a prestat pentru suma de 3000 lei/lunar.
Oare suma de 15.000 Euro în buzunarul cui au ajuns?
La Rupea, ,,iubirea” bate vechimea și experiența?
NU UITA!
Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?
Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram
ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL
Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/
Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/
Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/
ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE