Dacă ați vazut-o,anunțați urgent poliția

vineri, 23 septembrie 2022 10:30
Dacă ați vazut-o,anunțați urgent poliția

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 17,00, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 13,00, nepoata sa, CAROLEA VETUȚA, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Mediaș, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 150 cm, greutate aproximativ 55 de kg, față ovală, ten deschis, ochi căprui, păr negru, lung, fir drept, prins în coadă.

La momentul plecării, minora purta fustă lungă cu imprimeuri florale în culori roșu și alb, vestă albă și sandale de culoare auriu cu negru.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

presa News Stiri Ziua Online
Ziua Online
Advocacy Of The Future
Reclame

Advocacy Of The Future

Vulcanizare Non-Stop
Reclame

Vulcanizare Non-Stop