Ziarul care ține cu românul

Urmăriți la nivel național aduși în țară de polițiști

Prinși în flagrant în timp ce furau motorină și catalizatoare

La data de 23 aprilie 2024, Poliția Română a adus în țară 4 persoane, ce aveau emise pe numele lor mandate de executare a unor pedepse, privative de libertate sau sentințe penale.

Astfel, a fost adus un bărbat, de 26 de ani, domiciliat în Botoșani, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor. Acesta a fost adus din Suedia, având emis de către Tribunalul Botoșani, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 5 ani.

Totodată, a fost adus un bărbat, de 33 de ani, domiciliat în Argeș, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Acesta a fost adus din Italia, fiind emis de către Judecătoria Câmpulung, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani și 4 luni.

De asemenea, a fost adus un bărbat, de 53 de ani, domiciliat în Sri Lanka, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Acesta a fost adus din Germania, având emis de către Tribunalul București, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 19 ani.

Un alt tânăr, de 21 de ani, domiciliat în Vrancea, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, a fost adus în țară din Scoția. Acesta avea emis, pe numele său, de către Judecătoria Focșani o sentință penală de internare într-un centru de detenție, pentru 3 ani și 3 luni.

Cei în cauză au fost încarcerați, în vederea executării mandatelor sau sentințelor.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *