Anchete jurnalistice

Prinși cu droguri asupra lor

Au încercat să scape de câteva pliculețe cu droguri, chiar în momentul în care jandarmii se aflau lângă ei

Doi tineri din Galați au fost depistați de jandarmi având asupra lor câteva pliculețe cu droguri, de care au încercat să scape.

Cei doi s-au ales cu dosar penal.

Prinși de jandarmi încercând să se drogheze

Duminică, 15 ianuarie, în jurul orei 22:00, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Galați a observat într-o zonă întunecată din cartierul Dunărea un autoturism în care se aflau doi bărbați.

Jandarmii s-au apropiat de vehicul, moment în care persoana aflată pe locul șoferului a deschis portiera mașinii și a aruncat în vegetația din zonă mai multe pliculețe.

Oamenii legii l-au întrebat pe bărbat ce a aruncat, iar acesta le-a spus că a făcut curat în mașină.

Jandarmii au căutat și au găsit în vegetația din zonă pliculețele aruncate, iar în interiorul acestora a fost găsită o substanță cristalină de culoare albă, iar sub autoturism a fost găsită o țigară confecționată manual, dintr-o substanță vegetală de culoare verde.

Jandarmii au găsit pliculețe cu droguri și un cuțit

În continuare, jandarmii au trecut la verificarea autovehiculului, în interiorul căruia au fost găsite alte pliculețe cu o substanță vegetală de culoare verde, iar între banchetele din față ale autoturismului a fost găsit un cuțit cu tăiș dublu, cu teacă, despre care șoferul a declarat că îl are de mult timp în mașină și a uita de el.

Cei doi tineri au fost conduși de jandarmi la sediul de poliție.

Cercetările sunt continuate de poliție.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE