Acest vaccin fost cel care a ucis între 50 și 100 de milioane de oameni, dându-se vina pe “GRIPA SPANIOLĂ”
Este adevarul crunt ce nu a fost expus în mass-media.
Totul a inceput cand, din 21 ianuarie până în 4 iunie 1918, un vaccin experimental de meningită bacteriană, cultivat pe cai, de către Institutul Rockefeller pentru Cercetări Medicale din New York, a fost injectat în soldații de la Fort Riley.
Precizăm faptul că institutul este locul unde s-a născut industria farmaceutică modernă.
Autorii excelentelor materiale traduse mai jos, considera ca cei cu experimentul n-au vrut sa faca rau, doar ca a iesit rau.
Sumar
- Motivul pentru care tehnologia modernă nu a reușit să identifice tulpina de gripă ucigașă din această pandemie este pentru că nu gripa a fost ucigașul.
- Mai mulți soldați au murit în timpul primului război mondial de această boală, decât de gloanțe.
- Pandemia nu era gripă. Se estimează că 95% (sau mai mult) dintre decese au fost cauzate de pneumonie bacteriană, nu de virus gripal.
- Pandemia nu era de origine spaniolă. Primele cazuri de pneumonie bacteriană din 1918 au apărut la o bază militară din Fort Riley, Kansas.
- Din 21 ianuarie până în 4 iunie 1918, un vaccin experimental de meningită bacteriană, cultivat pe cai, de către Institutul Rockefeller pentru Cercetări Medicale din New York, a fost injectat în soldații de la Fort Riley.
- În restul anului 1918, acești soldați – care trăiau adesea și călătoreau în condiții sanitare precare – au fost trimiși în Europa pentru a lupta, au răspândit bacterii la fiecare oprire dintre Kansas și tranșele de la frontierele Franței.
- Un studiu descrie soldați ”cu infecții active, (care) aerosolizau bacteriile care le colonizau nasul și gâtul, în timp ce alții – adesea, din aceleași ‘spații de respirație’ – au fost profund sensibili la invazia și diseminarea rapidă în plămânii lor a propriilor bacterii colonizatoare sau ale altora.” (1)
- ”Gripa spaniolă” a atacat oamenii sănătoși în primul rând. Pneumonia bacteriană atacă oamenii în primul rând. Gripa atacă mai ales persoanele tinere, în vârstă și pe cele imuno-compromise.
- Când s-a încheiat primul război mondial, la 11 noiembrie 1918, soldații s-au întors în țările lor de origine și în avanposturile coloniale, răspândind pneumonia bacteriană ucigașă la nivel mondial.
- În timpul primului război mondial, Institutul Rockefeller a trimis serul antimeningococic și în Anglia, Franța, Belgia, Italia și în alte țări, ajutând la răspândirea epidemiei la nivel mondial.
Mulți oameni nu-și dau seama că boala a ucis mult mai mulți soldați, ai tuturor combatanților, decât mitralierele sau gazul-muștar sau orice altceva asociat de obicei cu Primul Război Mondial.
De ce are importanță acum ceea ce s-a întâmplat în urmă cu 100 de ani?
Între 1900-1920, s-au depus eforturi enorme în lumea industrializată pentru a construi o societate mai bună. Voi folosi New York ca exemplu, pentru a discuta trei schimbări majore în societate, care au avut loc în NY în acel moment, precum și impactul lor asupra mortalității cauzate de bolile infecțioase.
- Apă curată și salubritate
La sfârșitul secolului al XIX-lea până la începutul secolului al XX-lea, New York-ul a construit un sistem extraordinar pentru a aduce în oraș apă curată de la Catskills, un sistem încă folosit astăzi. New York, de asemenea, a construit peste 6000 de mile de rețea de canalizare, pentru a colecta și a trata deșeurile, protejând apa potabilă. Organizația Mondială a Sănătății recunoaște importanța apei curate și a salubrității în combaterea bolilor infecțioase. (2)
- Electricitatea
La sfârșitul secolului al XIX-lea până la începutul secolului XX, New York a construit o rețea electrică și a conectat orașul, astfel încât electricitatea era disponibilă în fiecare casă. Electricitatea permite refrigerarea. Refrigerarea este un erou nenumit, ca beneficiu pentru sănătatea publică. Atunci când produsele alimentare sunt refrigerate de la fermă până la masă, publicul este protejat de bolile infecțioase potențiale. Energia regenerabilă ieftină este importantă din mai multe motive, inclusiv pentru combaterea bolilor infecțioase.
- Domeniul farmaceutic
La sfârșitul secolului al XIX-lea, până la începutul secolului al XX-lea, New York a devenit gazda Institutului Rockefeller pentru Cercetări Medicale (acum Universitatea Rockefeller). Institutul este locul unde s-a născut industria farmaceutică modernă. Institutul a pionierat multe dintre abordările pe care industria farmaceutică le utilizează astăzi, inclusiv prepararea serurilor de vaccin, pentru mai bine sau mai rău. Vaccinul folosit în experimentul Fort Riley, pe soldați, a fost dezvoltat în cai.
Boala care a ucis atât de mulți oameni nu a fost gripă și nici virus. A fost bacteriană.
La mijlocul anilor 2000 s-au discutat multe despre ”pregătirea pentru pandemie”. Producătorii de vaccinuri împotriva gripei din Statele Unite au primit miliarde de dolari de la contribuabili, pentru a dezvolta vaccinuri, pentru a ne asigura că nu avem o altă ”gripă” pandemică letală, ca în 1918-1919.
Capitalizarea pe sintagma de gripă a gripei spaniole i-a ajutat pe producătorii de vaccinuri să facă rost de cecuri de miliarde de dolari de la guverne, chiar dacă oamenii de știință au știut la acea vreme că pneumonia bacteriană a fost ucigașul real.
Nu este doar părerea mea că pneumonia bacteriană a fost adevăratul ucigaș – mii de autopsii confirmă acest fapt.
Potrivit unui studiu al Institutului Național de Sănătate din 2008, pneumonia bacteriană a fost ucigașul în minim 92,7% din autopsiile examinate în anii 1918-19. A fost probabil mai mare de 92,7%.
Cercetătorii au analizat mai mult de 9000 de autopsii și ”nu au existat rezultate negative (bacteriene) ale culturii pulmonare”.
Care este originea pneumoniei bacteriene a ”gripei spaniole” din 1918-19?
Când Statele Unite au declarat război în aprilie 1917, industria farmaceutică incipientă a obținut ceva pe care nu l-au avut înainte – o mare cantitate de subiecți umani de test, sub forma primului proiect al armatei americane.
Înainte de război, în 1917, armata americană era formată din 286.000 de bărbați. După război, în 1920, armata americană s-a desființat și avea 296.000 de bărbați.
În timpul războiului din anii 1918-1919, armata americană s-a umflat la 6.000.000 de bărbați, 2.000.000 de bărbați fiind trimiși peste hotare. Institutul Rockefeller pentru Cercetări Medicale a profitat de acest nou zăcământ de cobai umani, pentru a efectua experimente de vaccinare.
Între 21 ianuarie și 4 iunie 1918, dr. Gates raportează un experiment, în care soldaților li s-au administrat 3 doze de vaccin împotriva meningitei bacteriene. Cei care conduceau experimentul asupra soldaților nu au făcut decât să dozeze un ser vaccinal dezvoltat în cai.
Regimul de vaccinare a fost conceput pentru a se folosi 3 doze. 4.792 de bărbați au primit prima doză, dar numai 4.257 au primit a doua doză (în scădere cu 11%) și doar 3702 au primit toate cele trei doze (în scădere cu 22,7%).
Un total de 1090 de bărbați nu mai era acolo pentru a treia doză. Ce sa întâmplat cu acești soldați? Au fost expediați în est cu trenul, din Kansas, pentru a urca pe o navă spre Europa? Au fost în spitalul Fort Riley? Raportul Dr. Gates nu ne spune.
Un articol care însoțește emisiunea ”American Experience” pe care am urmărit-o face ceva lumină despre ce ar putea fi cu acești 1090 de oameni.
Gates și-a început experimentele în ianuarie 1918.
Până în luna martie a aceluiași an, ”100 de bărbați, pe zi” intrau în infirmerie la Fort Riley.
Lipsesc unii dintre acești bărbați din raportul Dr. Gates – cei care nu au primit a doua sau a treia doză?
”… La scurt timp înainte de micul dejun, luni, 11 martie, va cădea primul domino, semnalând începerea primului val al gripei din 1918.
Bucătarul companiei, Albert Gitchell, s-a prezentat la infirmeria campusului, plângându-se de ”o răceală rea”.
Chiar după el, a venit căpitanul Lee W. Drake, cu o plângere similară.
Până la prânz, chirurgul campusului, Edward R. Schreiner, avea în grijă peste 100 de bolnavi, toți suferind aparent de aceeași maladie … ”
ates afirmă că mai mulți bărbați din experiment au avut simptome asemănătoare gripei: tuse, vărsături și diaree, după primirea vaccinului.
Aceste simptome au fost un dezastru pentru bărbații care trăiau în barăci, călătoreau pe trenuri până la coasta atlantică, navigau spre Europa și trăiau și se luptau în tranșee.
Condițiile nesanitare de la fiecare pas al călătoriei reprezintă un mediu ideal pentru răspândirea unei boli contagioase ca pneumonia bacteriană.
Din raportul Dr. Gates:
”Reacții — … Au fost observate mai multe cazuri de slăbiciune a intestinelor sau diaree tranzitorie. Acest simptom nu a fost întâlnit înainte. Ancheta atentă a cazurilor individuale a adus adesea informații despre faptul că bărbații care s-au plâns de efectele vaccinării suferiseră de guturai ușor, bronșită etc. la momentul injectării.”
”Uneori reacția a fost inițiată ca răcire sau ca o senzație de frig și un număr de bărbați s-au plâns de febră sau senzații de febră în timpul nopții următoare.
Următoarea ca frecvență a fost greața (ocazional vărsături), amețeli și dureri generale la nivelul articulațiilor și mușchilor, care, în câteva cazuri, au fost localizate în special în zona gâtului sau cea lombară, provocând gât rigid sau rigiditate a spatelui. Câteva injecții au fost urmate de diaree.
Reacțiile, prin urmare, simulează ocazional declanșarea meningitei epidemice și câțiva bărbați vaccinați au fost trimiși ca suspecți la spitalului bazei, pentru diagnostic.”
Potrivit lui Gates, ei au injectat în soldați doze aleatoare dintr-un vaccin experimental contra meningitei bacteriene. Ulterior, unii dintre soldați aveau simptome care ”simulează” meningita, dar dr. Gates avansează afirmația fantastică că nu era meningită reală.
Soldații au dezvoltat simptome asemănătoare gripei. Meningita bacteriană, atunci și acum, este cunoscută că mimează simptome asemănătoare gripei. (6)
Poate similitudinea simptomelor precoce ale meningitei bacteriene și ale pneumoniei bacteriene cu simptomele de gripă este motivul pentru care experimentele vaccinului de la Fort Riley au reușit să scape de sub control, ca o potențială cauză a gripei spaniole, timp de 100 de ani și numărăm (anii) în continuare.