Ziarul care ține cu românul

Verificați ce și unde mâncați – sibienii călcați în picioare

Povestea dureroasă a unui sibian:

Mai nou umblă vorba printre sibieni și nu numai, ,,Hai sa mâncăm, unde, în Mall”.

,,Ne oprim la primul Fast-food ieșit în cale deoarece arată bine gyros-ul și am zis sa încercăm. După 20 de minute de așteptat la rând comandăm (aprox. 10 persoaane) diferite meniuri din listă. La prepararea unuia dintre meniuri, unul dintre cei cu care eram întreabă pe băiatul care îl prepara dacă nu-i prea puțină carne și lipsă un ingredient. Vânzătorul îmi răspunde sictirit ca totul este la gramaj.

Așteptând, mă uit la toate meniurile care urmau să le prepare și constat că vânzătorul pune mai puțin la fiecare meniu din ceapă, salată, varză și carne. Când a venit rândul să îmi ridic comanda îl întreb unde are rețetele cu gramaj ca să mă uit să vedem dacă între adevăr atâta trebuie să pună sau nu, pentru că în prealabil m-am uitat la avizierul de acolo și nu am văzut decât gramajul brut, nu pentru fiecare produs în parte (ceapă și varză cartofi etc).

Managerul își cere iertare – Cum funcționezi fără autorizație?

Arătat puțin derudat, vânzătorul îmi spune ,,stați să îl chem pe domnul manager”. În scurt timp își face apariția un domn care s-a prezentat ca fiind Bogdan, mă prezint și eu, apoi îl întreb: ,,domnule unde aveți gramajele pentru fiecare ingredient în parte, deoarece nu erau la loc vizibil asa cum prevede legea, până nici alergenii nu erau afișați. După aproximativ 10 minute de stat în fața tejghelei, vine cu niște foi printate, probabil atunci listate, în care întradevăr arăta cât  gramaj trebuie pentru fiecare produs în parte. Îl întreb de ce nu le are expuse pentru clienți, dl. Bogdan începând să se scuze încercând chiar să mă ,,recompenseze” cu refacera meniurilor. “că dacă doriți haideți că vi le refacem meniurile că și așa s-au răcit”. Îi explic domnului Bogdan că nu trebuie să îmi refacă meniu pentru că așa ar trebui să procedeze normal cu toată lumea sa pună gramajul și alergenii la vedere.

Riscuri asumate de clienți

Ce puteți risca din cauza acestor barbari care pentru ei primează venitul și nu sănătatea cetățeanului. De la un asemenea comportament, orice persoană, copil, bătrân sau în floarea vârstei poate deveni victimă sigură. O toxi infecție alimentară poate fi evitată prin simplu fapt dacă se respectă normele de igienă impuse.

Încercând să luăm legătura cu conducătorul unității, se pare că nu suntem băgați în seamă.

Întrebări adresate Directorului din partea Ziua Online:

În numele publicației S.C. Ziua Online, dorim să informăm opinia publică cu exactitate despre unele aspecte legate de unitatea pe care o reprezentați, așa că ne-am gândit să vă adresăm public 3 întrebări.

Bineînțeles, așteptăm răspunsurile dumneavoastră, cei responsabili, tot în format public.

  1. De ce Mall-ul din zona gării funcționează fără autorizație de securitate la incendiu?

  2. De ce a fost deschis deși nu sunt respectate normele de siguranță?

  3. Oare ce mai urmează, chiar trebuie pierdere vreunei vieți omenești pentru a conștientiza gravitatea?

Printre cei evacuați se aflau chiar si muncitori din Bucuresti care lucrau de zor la amenăjări.

Să nu uităm, în ziua deschiderii, o farmacie a fost inundată, lucrările de amenajare a unor spații nu s-au încheiat, iar instituția pe care o reprezenți a fost amendată cu 50.000 ron.

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *