Cine este criminalul din Terezian - Criminalii din Terezian

joi, 10 septembrie 2020 16:34
Cine este criminalul din Terezian - Criminalii din Terezian

Criminalul din Terezian, A.R. este prieten cu criminalul din Vasile Aaron, C. S., ambii locuind în Cartierul Terezian. În urmă cu doi ani, C.S., a ucis cu sânge rece un băiat din Vâlcea. Mai multe detalii le găsiți AICI: Turnul Sfatului

Cartierul Terezian ,,pepinieră” de criminali?

Pe surse, în cartierul Terezian, noaptea se adună diverse grupuri de tineri prin preajma caselor de pariuri, unde pun ,,țara la cale”. Din dotarea acestora, nu lipsesc cuțitele, sau alte arme albe, dovada fiind chiar crima de azi noapte.

Aici se negociază diferite ,,afaceri” dubioase sau nu, ba chiar își fac și dreptate singuri dacă este cazul. Acesta este un motiv pentru care liniștea și siguranța cetățenilor este pusă în pericol, locuitorii din zonă fiind îngrijorați.

Criminalul din Cartierul Terezian rudă cu o actriță din Sibiu

Tot pe surse, Ziua Online a aflat că A.R. este rudă cu o cunoscuta actriță din Sibiu, care a jucat în serialul ,,Inimă de Țigan” sub numele de Pisi.

Punctul de vedere al reprezentanțiilor IPJ Sibiu

La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 02,55, prin apel 112, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, într-o parcare de pe strada Daliei din municipiul Sibiu, se află o persoană de sex masculin înjunghiată, posibil decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic Sibiu, însoțiți de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în urma primelor cercetări fiind constatate următoarele:

În cursul nopții de 10 septembrie a.c., în jurul orei 02,50, pe strada Daliei din municipiul Sibiu, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între doi tineri ar fi izbucnit un scandal în urma căruia unul l-ar fi înjunghiat pe celălalt în zona pieptului, acesta din urmă decedând.

Presupusul agresor se află în custodia polițiștilor.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu și s-a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

Sursa foto: google

Scandal la o sală de jocuri în Terezian, pentru mai multe detalii click AICI.

Sibiu Stiri Politia Romana Investigatii Informatii crima din Terezian Omor Terezian Tereziancrima din Tereziancrima din Terezian Tereziancrima din Terezian
Ziua Online
Advocacy Of The Future
Reclame

Advocacy Of The Future

Vulcanizare Non-Stop
Reclame

Vulcanizare Non-Stop