Actiuni pentru prevenirea evenimentelor rutiere ale polițiștilor argeșeni

În acest sfârșit de săptămână, poliţiştii rutieri argeșeni au acționat pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

De asemenea, au fost la datorie și polițiști ai altor structuri, care au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște publică, astfel încât sfârșitul de săptămână să nu fie marcat de evenimente neplăcute, având în vedere numeroasele manifestări sportive și cultural-artistice, desfășurate în județul nostru.

Acțiuni pentru reducerea riscului rutier

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii rutieri au continuat activitățile având ca obiectiv cel al depistării, atât a conducătorilor auto, care conduc vehicule sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv, cât și a persoanelor care dețin sau consumă substanțe interzise.

Zilnic, polițiștii rutieri au fost la datorie, pe drumurile publice din județ, efectuând verificări în trafic, în vederea identificării conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație pe drumurile publice, folosind în acest sens aparatele RADAR, DrugTest și etilotest.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii rutieri argeșeni au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 65.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 35 de permise de conducere și au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în perioada 05-07 august a.c., polițiștii argeșeni au efectuat 11  testări cu aparatele Drugtest, context în care nu au fost depistate persoane conducând sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *