Actiuni specifici ale politistilor din judetul Brasov

Acțiuni ale polițiștilor pentru verificarea legalității deținerii de material lemnos
Acțiuni ale polițiștilor pentru verificarea legalității deținerii de material lemnos

Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de către polițiști

La data de 10 martie 2021, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Brașov pe numele unui tânăr, în vârstă de 27 ani, prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Bărbatul, care nu era urmărit național, a fost introdus în Penitenciarul Codlea.

Acțiuni ale polițiștilor pentru verificarea legalității deținerii de material lemnos

La data de 10 martie 2021, în intervalul orar 13,00 – 16,00, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică Brașov au desfășurat o acțiune pe linie de silvicultură pe raza localității Crizbav, județul Bașov, care a urmărit, în principal, verificarea modului de transportare pe drumurile publice a materialului lemnos, identificarea persoanelor care taie și sustrag material lemnos din fondul forestier, precum și legalitatea activităților desfășurate de către societățile comerciale ce au ca obiect de activitate prelucrarea materialelor lemnoase.

Cu această ocazie, pe D.C.36, a fost identificată o remorcă aparținând unei societăți comerciale, ce era încărcată cu cantitatea de 17,05 mc lemn de foc, esență pin, pentru care nu a putut fi prezentat aviz de însoțire a mărfii.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010-Rep., a fost aplicată o sancțiune contravențională, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodia reprezentantului Ocolului Silvic competent.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *