ANAF – Întrebări frecvente CRS, versiune actualizată

ANAF derulează un program de conformare voluntară în domeniul serviciilor de înfrumusețare

Conform prevederilor art. 62 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală cu modificările și completările ulterioare, în scopul realizării schimbului automat de informații în temeiul instrumentelor juridice de drept internațional la care România este parte, instituțiile financiare raportoare au obligația să aplice procedurile de diligență fiscală și să raporteze anual ANAF informații referitoare la conturile financiare.

În vederea facilitării conformării voluntare cu obligațiile instituite în sarcina instituțiilor financiare, Agenția Națională de Administrare Fiscală a pus la dispoziție pe portalul ANAF o secțiune dedicată schimbului automat de informații în domeniul impozitelor directe. În secțiunea dedicată este disponibilă o versiune actualizată a documentului ”Întrebări frecvente – CRS”, pusă la dispoziție de Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică.

Versiunea nouă cuprinde completări cu privire la cerințele de diligență și definiții ale unor termeni specifici, necesar a fi luate în considerare de instituțiile financiare în aplicarea procedurilor de diligență fiscală pentru îndeplinirea obligațiilor de raportare viitoare.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *