Bărbat arestat după ce a fost prins la frontieră cu 260 grame de canabis

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la trafic internaţional de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu. În acest caz, polițiștii de frontieră din cadrul STPF Arad și polițiștii SCCO Arad, la delegarea și sub coordonarea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Arad, au descoperit printre obiectele personale ale acestuia trei borcane cu o cantitate totală de 260 grame muguri canabis.

La data de 10.03.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la trafic internaţional de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, fără drept (canabis), în vederea consumului propriu.

Măsura a fost luată după ce, la aceeași dată, acesta a fost prins în flagrant de către polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac I în timp ce încerca să introducă în ţară, venind din direcția Belgia, trei borcane cu o cantitate totală de 260 grame muguri canabis, ascunse într-un bagaj, printre obiectele personale.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a admis propunerea formulată de către procurorii DIICOT și a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *