Bărbat prins beat la volan cu o alcoolemie de 1,07 mg/l

La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 21:30, în localiatea Bucium, județul Brașov, în timp ce polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuau activități de monitorizare și control al traficului auto, au oprit un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat, de 60 de ani.

În cadrul controlului efectuat, întrucât au observat indicii ale consumului de alcool, polițiștii l-au testat pe bărbat din acest punct de vedere, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 1,07 mg/litru alcool pur în aerul respirat.

Față de cele stabilite, bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în scopul stabilirii cu certitudine a cantității de alcool consumată.

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: ARHIVĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *