Ziarul care ține cu românul

Bărbat prins drogat și fără permis la volan

În data de, 30 iunie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 24 Poliție au prins în flagrant și, ulterior, au reținut un bărbat, în vârstă de 45 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data menționată,  în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat în trafic un autoturism, pe un segment de drum din Sectorul 5, condus de către un bărbat, al cărui comportament afișat le-a atras atenția.

Polițiștii au procedat la oprirea regulamentară a autoturismului în cauză, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că șoferul, un bărbat în vârstă de 45 de ani, avea suspendat dreptul de a conduce.

De asemenea, în urma testării preliminare realizate cu aparatul DrugTest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență în organism a substanțelor psihoactive, motiv pentru care a fost condus la sediul Institutului Național de Medicină Legală, în vederea prelevării mostrelor biologice.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *