Bărbat reținut după ce a băgat 4 kg de canabis în România

Bărbat reținut după ce a băgat 4 kg de canabis în România

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de trafic internațional de droguri de risc și trafic intern de droguri de risc (canabis).

S-a reținut  că, la data de 1 noiembrie 2023,  bănuitul a fost prins în flagrant delict după ce ar fi ridicat un colet expediat din Spania, introdus în țară prin intermediul unei firme de transport,  în care se aflau disimulate peste 4 kilograme de canabis.

Ulterior, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, iar, la locuința acestuia, a fost descoperită și ridicată o altă cantitate, de aproximativ 4,5 kilograme de canabis.

La data de 1 noiembrie 2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO DE LA FATA LOCULUI

SURSA FOTO

FOTO DE LA FATA LOCULUI

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *